ΜΑΡΜΑΡΑ ΜΠΑΡΜΠΑΡΗΣ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ιδιόκτητα Λατομεία

Η ΔΙΟΝ. ΜΠΑΡΜΠΑΡΗΣ Α.Ε. δραστηριοποιείται στον κλάδο της εξόρυξης, επεξεργασίας και εμπορίας μαρμάρων και γρανιτών, καταλαμβάνοντας σημαντικό μερίδιο της εγχώριας αγοράς. Έχει στη διάθεσή της ιδιόκτητα λατομεία από όπου εξορύσσει τα μάρμαρά της καθώς και πολυάριθμους συνεργάτες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ιδιόκτητο Εργοστάσιο και Μέσα Παραγωγής

Στο εργοστάσιό της στην Κάντια του Δήμου Ναυπλιέων Ν. Αργολίδας, έκτασης 4.000 m2 στεγασμένων κτηρίων σε γήπεδο 40.000 m2, πραγματοποιείται η παραγωγική διαδικασία με υπερσύγχρονα μηχανήματα κοπής, λείανσης και σκλήρυνσης μαρμάρων. Η παραγωγική της δυναμικότητα ανέρχεται σε 20.000 m2 μηνιαίως, ενώ ταυτόχρονα, ο χρόνος παράδοσης ειδικών διαστάσεων δεν ξεπερνά τις 10 ημέρες.

Ευρύτατη γκάμα μαρμάρων και γρανιτών

Μία πλούσια ποικιλία μαρμάρων και γρανιτών διαφόρων διαστάσεων, σε πολλούς χρωματισμούς και σχέδια βρίσκει κανείς με μια απλή ματιά στον κατάλογο των προϊόντων της.

Η παραγωγή της περιλαμβάνει μία πλούσια ποικιλία προϊόντων, διαφόρων διαστάσεων, σε πολλούς χρωματισμούς και σχέδια όπως φαίνεται και από τον κατάλογο των προϊόντων της. Η ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΗΣ Α.Ε. με αφοσίωση και όραμα από την ίδρυσή της στοχεύει στην αξιόπιστη, συνεπή και ταχύτατη εξυπηρέτηση των πελατών της, στη συνεχή ποιοτική και ποσοτική βελτίωση των προϊόντων της και στη σύγχρονη και υπεύθυνη αντιμετώπιση όλων των αναγκών των πελατών της.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Συνεχής Παρουσία απ' το 1976

Από το 1976

Η εταιρεία μας εξακολουθεί την επιτυχή παρουσία της στον χώρο της βιομηχανίας μαρμάρου από το 1976. Τον ίδιο χρόνο, ο ιδρυτής της Διονύσιος Μπαρμπαρής προβαίνει στην απόκτηση και εκμετάλλευση του πρώτου Λατομείου της εταιρείας στην Κάντια Αργολίδας.

Σύντομα προχώρησε στη δημιουργία ενός οργανωμένου χώρου κοπής και επεξεργασίας μαρμάρου. Το επόμενο βήμα έγινε τον αμέσως επόμενο χρόνο και ήταν η απόκτηση του λατομείου στην περιοχή των Καρναζέικων, με τα γνωστά μπεζ μάρμαρα. Η εταιρεία διατηρώντας τα δύο λατομεία και αποκτώντας ένα τρίτο και πάλι στα Καρναζέικα, την επόμενη δεκαετία εξελίχθηκε στον τομέα της επεξεργασίας και κοπής εκσυγχρονίζοντας και αυξάνοντας τον εργοστασιακό της χώρο.

Ιδιόκτητα Λατομεία

Η πάντα άριστη ποιότητα και το εξαιρετικό όνομα που απέκτησε στον τομέα της πιστότητας και της εξυπηρέτησης, υπήρξαν καθοριστικά για τη σημαντική εξέλιξή της. Το 1988 αποκτά το τέταρτο λατομείο, αυτή τη φορά στην περιοχή των Διδύμων της Αργολίδας. Τα μάρμαρα Ηρακλής, Κένταυρος και Ήφαιστος που έβγαιναν από το λατομείο των Διδύμων, ήταν αυτά που κατά κύριο λόγο συνέβαλαν στο λανσάρισμα της εταιρείας ανάμεσα στις σημαντικότερες του χώρου.

Ακολούθησε η απόκτηση άλλων δύο λατομείων στην Πελοπόννησο, το πρώτο στον Πάρνωνα με παραγωγή ημίλευκου μαρμάρου και το δεύτερο στο Λυγουριό με μονόχρωμο μπεζ. Τελευταίο- και ένα από τα σπουδαιότερα για την εταιρεία- απόκτημα, ήταν το λατομείο στη Βέροια , το 2004. Στα τέλη του χρόνου, η επιχείρηση Μπαρμπαρή προχώρησε στην ίδρυση μιας νέας εταιρείας με την επωνυμία Λευκά Μάρμαρα Βεροίας Α.Ε. Με το φημισμένο αυτό μάρμαρο, η εταιρεία έκανε ιδιαίτερα δυναμική είσοδο και έγινε άκρως ανταγωνιστική και στην αγορά του λευκού μαρμάρου.